OPREMA ZA INDUSTRIJSKO LASERSKO ČIŠČENJE


Natančno, učinkovito in čisto.

P-Laser razvija in proizvaja najnaprednejšo opremo za ročno ali avtomatsko lasersko čiščenje na svetu. Ponudba sistemov od 20W do 1000W izredno natančnih laserskih impulzov, ki brez težav odstranijo rjo, prah, okside, olje in druge kontaminacije s površin kovin, plastik, keramik, stekla, betona ali kamna.
Očiščena površina ostane nedotaknjena kar omogoča neverjetne možnosti za številne uporabe v industrijskem okolju, od markiranja vse do priprave površin za neporušna testiranja.

LOW POWER


QF 20W-50W-100W
P-Laser Low Power sistemi od 20W do 100W zagotavljajo visoko gostoto laserske energije pri visoki frekvenci. Nekatere tipične aplikacije so čiščenje kalupov, točkovna popravila in priprava za nadaljnjo obdelavo. 

MID POWER


QF 200W-300W
Mid power sistemi genialno združi visoko frekvenco High Power in visoko gostoto energije Low Power sistemov, kar omogoča večjo hitrost, ki je prvotna lastnost High Power sistemov. 

HIGH POWER


QF 500W-1000W
Laserski sistemi High Power v območju 500W do 1000W so idelani za čiščenje večjih površin pri višjih hitrostih. Primerni so za čiščenje večjih kalupov, odstranjevanje barv, razmaščevanje in oksidacij z večjih površin. 

COMPACT SERIES


QF-COMPACT 50W-100W
QF Compact serija je najnovejša pridobitev v družini P-Laser. S svojo majhnostjo in brezžičnim vmesnikom je to najbolj mobilen sistem v ponudbi.


©  2018 Lombar d.o.o.

We use Google Analytics cookies to give you the best experience.