LOW POWER


Sistemi > Low power

Zanesljiv partner za vaše potrebe.

SPLOŠNA ZASNOVA

19" krmilna enota Low Power naprav (20-100W) lahko najbolje opišemo kot srce laserskih sistemov. Zagotavlja nemoteno in zanesljivo in varno delovanje laserskega sistema.

Lasersko emisijo nadzira industrijska krmilna enota, ki zagotavlja, da upravljalec vedno dela v varnem okolju in je obveščen o morebitnih napakah ali alarmih.

Različne nastavitve laserskega čiščenja se lahko nastavijo v programski opremi Cleansweep©, ki zagotavlja optimalne nastavitve procesiranja laserskih impulzov, gladko površinsko obdelavo in preprečevanje površinskih poškodb. Po naložitvi programov v laserski sistem se programe lahko v nadaljevanju izbira preko zaslona na sistemu, računalnik ni potreben za upravljanje naprave.

Visoko kakovostni laserski vir zagotavlja zelo dolgo življenjsko dobo nad 50.000 ur. 

MOBILNA OPTIKA

Mobilna optika se uporablja za ročno čiščenje in je idealna za doseganje težavnih predelov, ki jih ni mogoče doseči s tradicionalnimi orodji. Lokalni popravki ali čiščenje zvarov znotraj večjih rezervoarjev ali podobna opravila niso problem.

Če se laser uporablja na različnih lokacijah ali ga je potrebno redno seliti je to najboljša rešitev.

Mobilna optika omogoča 2D kontrolo laserskih impulzov, kar omogoča optimalne rezultate pri ročnem čiščenju, ne da bi bili omejeni le na čiščenje z 1-dimenzijsko črto. 

STROJNA OPTIKA

Strojna optika je v nasprotju z mobilno idealna za avtomatske sisteme. Lahko se ga uporablja v fiksnem položaju v proizvodnji ali montažni liniji, kot orodje na robotski roki ali na linearnem sistemu.

Zasnova optike je izredno robustna, kar omogoča delovanje 24/7 in ščiti vitalne dele optike pred zunanjimi vplivi.

Tudi strojna optika je opremljena z 2D-skenerjem, ki ji daje enako vsestranskost kot mobilna optika. 

STACIONARNO IN MOBILNO

P-Laser Low Power sistemi so dobavljivi kot samostojna enota ali vgrajene v robustno ohišje.

Mobilna izvedba v robustnem MTR-02 kovčku s kolesi ščiti lasersko napravo, omogoča preprosto mobilnost in prevoz z osebnim avtomobilom.
Dimenzije 56cm x 48cm x 22cm (D x Š x V). 

Samostojna enota je na voljo v 19-palčni "server rack" obliki za preprosto integracijo v proizvodnje linije. 


©  2018 Lombar d.o.o.

We use Google Analytics cookies to give you the best experience.