HIGH POWER


Sistemi > High power

Zagotavlja moč, ki jo potrebujete.

SPLOŠNA ZASNOVA

P-Laser High Power sistemi so najsodobnejši stroji, ki združujejo visoko energijo impulzov in veliko površinsko pokrivnostjo. Laser nadzira 19-palčna krmilna enota. Za hlajenje optičnih komponent in laserskega vira je vgrajeno vodno hlajenje.

High Power sistemi so na voljo v dveh konfiguracijah: z 500W ali 1000W laserskim virom. Oba delujeta z enako energijo laserskih impulzov, le da 1000W zagotavlja višjo frekvenco kar omogoča hitrejše doseganje rezultatov. Prav tako je vgrajena enota za filtracijo zraka, ki hladi optiko in ohranja čisto lečo z uporabe zračne zavese. 

MOBILNA ALI STROJNA OPTIKA

Mobila optika daje svobodo pri uporabi z laserja kjerkoli želite. Doda se lahko zunanji vakumski sistem, ki skrbi za dobro odsesavanje škodljivega dima in prahu.

Strojna optika se lahko vgradi v katero koli proizvodno ali montažno linijo. Je robustna in vzdržljiva vendar dovolj prilagodljiva za namestitev na avtomatske, robotske ali linearne sisteme.

Optika je dobavljiva z dolžino kabla od 15m pa vse do 50m. 

OMARA ALI VOZIČEK ZA OPTIMALNO ZAŠČITO

P-Laser High Power sistemi so na voljo kot stacionarna omara ali mobilna izvedba. 

Stacionarna enota
V primeru integracije v proizvodnjo ali montažno linijo. Samostoječa kovinska omara je učinkovita zaščita za High Power laserski sistem.
Dimenzije omare: 103cm x 80cm x 121cm (D x Š x V). 

Mobilna izvedba
Mobilna izvedba High Power sistemov je vgrajena v robustno in praktično konstrukcijo, ki skrbi za varnost vseh komponent, varno pospravilo optike in kabla ter enostavno rokovanje in transport. 
Dimenzije: 182cm x 77cm x 140cm. 

Obe opciji zagotavljata dolgotrajno in optimalno delovanje P-Laser sistema. 


©  2018 Lombar d.o.o.

We use Google Analytics cookies to give you the best experience.